Aanmeldformulier lidmaatschap

 

Ja, ik word lid van de NVAB

Door het aanmeldformulier in te vullen en te verzenden, word je lid van de NVAB. Je kijgt dan de voordelen van het lidmaatschap, zoals toegang tot het besloten ledenportaal MijnNVAB, waar je collega's kunt vinden, in gesprek kunt gaan op het forum of gratis advies en ondersteuning krijgt bij vakinhoudelijke vragen via de Vraagbaak. Meer voordelen vind je op de website. Van harte welkom!

De NVAB kent een gewoon en een buitengewoon lidmaatschap. Voor een gewoon lidmaatschap komen geregistreerde bedrijfsartsen en artsen in opleiding tot bedrijfsarts in aanmerking. De overige kandidaatleden/artsen kunnen buitengewoon lid worden. Aan het NVAB-lidmaatschap is ook het KNMG-lidmaatschap gekoppeld waarvoor een afdracht verschuldigd is.

Algemeen


 

Contactgegevens

Het eerste e-mailadres is voor alle correspondentie van de NVAB en 'Leden zoeken leden' in MijnNVAB. Dit kan een privé- of werk e-mailadres zijn.

 

Adres

 

Opleiding

 

Werk


De NVAB biedt leden graag de mogelijkheid elkaar te vinden. Daarom vragen we je om hieronder aan te geven waarin je specifiek deskundig bent of interesse in hebt. Je kunt meer opties aanvinken. Deze antwoorden kunnen zichtbaar zijn in Leden zoeken leden in ons besloten ledenportaal MijnNVAB. Zo kunnen de vereniging en leden elkaar vinden op interesse en deskundigheid. 


 

Communicatie en privacy

Je ontvangt via e-mail maandelijks de NVAB nieuwsbrief en geregeld gesponsorde mailings. De gesponsorde mailings zijn een belangrijke inkomstenbron voor de vereniging. Wij verstrekken nooit NAW-gegevens aan derden. In MijnNVAB kun je altijd aangeven welke mailings je wilt ontvangen en je eigen gegevens aanpassen. Lees de privacyverklaring voor meer informatie over wat we met jouw gegevens doen.

 

 

 

 

 Beveiligingscode Beveiligingscode