nvab-logo-rechts
 

Aanmeldformulier NVAB Nieuws

 

Elke maand ontvangen geïnteresseerden een nieuwsbrief van de NVAB. Deze nieuwsbrieven zijn primair geschreven voor leden, maar zijn ook interessant als voor andere professionals in arbeid & gezondheid.

NV@B Nieuws ontvangen

Met onderstaand formulier kun je jouw keuze doorgeven. Jouw gegevens komen dan in ons relatiebestand. Je kunt je altijd weer uitschrijven met de uitschrijflink onderaan de nieuwsbrief. 

Ben je wel geïnteresseerd, maar wil je liever geen e-mail ontvangen? Geen probleem, de nieuwsbrieven worden na verzending gepubliceerd op de website: nvab-online.nl/actueel

Ben je al lid?

Log dan in op MijnNVAB via app of browser en geef bij 'Mijn keuzes > Nieuwsbrieven' aan wat je wil ontvangen. Lees meer over MijnNVAB.

Algemeen


Beveiligingscode Beveiligingscode

Privacyverklaring

Voor de nieuwsbrief kun je je uitschrijven met de uitschrijflink ondereaan elke nieuwsbrief. Wanneer je jouw gegevens in het relatiebestand wil aanpassen of laten verwijderen, kun je dat doorgeven via eitacinummoc.[antispam].@nvab-online.nl. Meer informatie over de verwerking van persoonsgegevens vind je in onze privacyverklaring.